Werkgroep dienstbelasting1 min leestijd

Diensten doen buiten kantoortijd: alle AIOS psychiatrie krijgen hiermee te maken. Dat weten we, en we zijn allemaal bereid om ons steentje bij te dragen. Op landelijk niveau zijn er grote verschillen tussen de instellingen: we zien dat de diensten bij de een goed geregeld zijn, en dat er bij de ander aandachtspunten zijn. Bijvoorbeeld de frequentie, of de manier waarop de compensatie geregeld is. Wij willen graag zicht krijgen op deze verschillen in het land. Waar gaat het goed, en wat maakt dat het daar goed gaat? Zijn er plekken waar AIOS verbeterpunten zien, en welke zijn dat? 

Samen met de beroepsbelangencommissie (BBC) van de NVvP hebben we een werkgroep opgericht, met als doel bovenstaande vragen te beantwoorden. De komende maanden willen wij zoveel mogelijk AIOS psychiatrie bereiken, om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de manier waarop de diensten geregeld zijn in het land. Met deze informatie kunnen we conclusies trekken: wat werkt, en wat kan beter? Uiteindelijk streven wij ernaar dat de diensten overal in het land goed geregeld worden, voor alle AIOS psychiatrie.

Mochten je op dit moment al prangende vragen hebben over de diensten, dan ben je welkom om ons te mailen. Je bent ook welkom om je aan te sluiten bij onze werkgroep, je kunt dan actief met ons meedenken over de diensten. Bedenk wat jij kunt doen om de diensten voor iedereen tot een leerzaam onderdeel van onze opleiding te maken.

2 gedachten over “Werkgroep dienstbelasting1 min leestijd

  1. R. Burggraaff Beantwoorden

    Goedemiddag,

    Hebben jullie er al zicht op wanneer de uitkomst van dit onderzoek wordt gedeeld?

    Met vriendelijke groet,

    Rob Burggraaff, AIOS psychiatrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.