Geregeld krijgen we van collega-aios het verzoek of wij hun onderzoek, enquête of vragenlijst (vaak voor een eindreferaat) willen verspreiden onder alle leden, via mail of via onze whatsappgroep. Om onze communicatie zuiver te houden kunnen we hier geen gehoor aan geven. We snappen echter de behoefte en het nut van dergelijke verzoeken. Daarom hebben we hier een aparte pagina op een website voor gemaakt en een nieuwsbrief/mailing-list gemaakt voor dergelijke verzoeken

Wil jij je collega’s helpen met hun onderzoek en/of eindreferaat door een (vaak korte) vragenlijst in te vullen? Meld je dan aan voor de NVvP Jong Wetenschap Nieuwsbrief!

Vul hieronder je e-mailadres in om je in te schrijven voor onze NVvP Jong Wetenschap Nieuwsbrief. Deze verschijnt op onregelmatige basis en bevat interessante onderzoeken van collega-aios. Op deze pagina zal ook een overzicht te vinden zijn van de meest recente onderzoeken en een directe link om het onderzoek in te vullen.

Wil jij jouw eigen onderzoek/vragenlijst/enquete onder de aandacht brengen van je collega’s? Mail naar sap@aiospsychiatrie.nl We gaan er hierbij overigens vanuit dat je zelf ook de onderzoeken van collega’s wil ontvangen, dus door jouw onderzoek in de nieuwsbrief te krijgen, kom je zelf ook op de nieuwsbrief.

Actieve onderzoeken:

  • Vanaf 1 Mei is de KARATE studie gestart: gezond en fit in opleiding, ook bij zwangerschap. Klik op deze onderstaande link om mee te werken aan het onderzoek. Meer informatie is via de nieuwsbrief verspreidt.

https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_bDgnmvDZjJ1JMVM