Werkconferenties over nieuw Opleidingsplan in januari en februari1 min leestijd

Gisteren tijdens de SAP vergadering heeft Esther van Elswijk jullie verteld over de werkconferenties om input te verzamelen voor het nieuwe opleidingsplan. Bij deze de informatie op een rij en een oproep aan iedereen die kan om een van de data te komen! Hoe meer aios-input, hoe beter! Hopelijk zien Robbert en Esther jullie daar! Zegt het voort!

De voorzitter van de werkgroep nieuw Opleidingsplan, Ursula Klumpers, nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een van de werkconferenties over het nieuwe opleidingsplan. De afgelopen maanden heeft de kernwerkgroep de contouren vorm gegeven. Gaat u ons helpen het plan verder invulling te geven? Er is een indeling gemaakt in leeftijdscategorieën patiëntenzorg, die op drie verschillende dagen aan bod komen. Het gaat om de volgende data:

  • Woensdag 23 januari, leeftijd 0 tot 25 jaar
  • Woensdag 6 februari, leeftijd 16 tot 65 jaar
  • Woensdag 13 februari, leeftijd 50+

De werkconferenties vinden plaats in de Domus Medica te Utrecht van 16.00 tot 20.00 uur. Graag aanmelden via secretariaat@nvvp.net

Ter informatie vind je het SAP-visiedocument over de opleiding op NVvP.net (inloggen verplicht) https://www.nvvp.net/cms/showpage.aspx?id=1139 en dan het menu vergaderdocumenten en de vergadering van 10 januari 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.