Voorjaarscongres 20192 min leestijd

Nog een paar weken dan is het weer zover: het jaarlijkse NVvP Voorjaarscongres in het MECC in Maastricht. Dit jaar is het thema ‘Psychiatrie van de toekomst’ en uiteraard zullen ook wij, als daadwerkelijk de psychiaters van de toekomst, hier aanwezig zijn met een mooie stand.

Er zijn ook dit jaar weer een hoop toffe dingen te doen bij onze stand:
– We krijgen hoog bezoek van kersverse NVvP-voorzitter Elnathan Prinsen, die graag met de aios komt kennismaken. Kom donderdag 4 april om 12.45u langs voor een handtekening 😉
– Kom breinkleien! Vorm je eigen Play-Doh brain van hersenstam tot cortex. Er zijn prijzen voor de mooiste en meest kunstzinnige breintjes!
– Maak een polaroidfoto met je VJC-vrienden (met of zonder kleibrein). Voor in je VJC fotoboek.
– Bedenk een naam voor ons nieuwe opleidingsplan dat nu wordt ontwikkeld, en stop ‘m bij ons in de ideeënbus. De chirurgen hebben ‘SCHERP’, de neurologen ‘NEURON’. Ook wij verdienen een mooie afkorting! En ook hier valt een mooie prijs te winnen!
– Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen onderzoek? Sisco van Veen (aios) komt vertellen over zijn ervaringen in het opstarten van zijn onderzoek, ‘from the ground up’. Woensdag 3 april om 12.45u.

Verder kun je bij ons langs om bij te praten of bij te komen onder het genot van een espresso en wat lekkers. Een goede verzamelplek voor als je je collega’s bent kwijtgeraakt dus!

Op woensdagavond organiseren we de befaamde SAP-pubquiz, inclusief eten. Prijzen en eeuwige roem liggen in het verschiet! Heb jij je al opgegeven?

Woensdagmiddag van 14u tot 15.30u is onze ledenvergadering op het VJC (V4). Hier hoor je meer over onze plannen voor het komende jaar, we zijn benieuwd naar jullie mening!

Ook hebben we op vrijdagmiddag van 13:00-14:30 een discussiepanel georganiseerd over verkorting van de opleiding: worden we ‘uitgeperst’? (D23) Kom je langs?

Over uitpersen gesproken, zoals je weet is ons logo al jaren een sinaasappelschijfje. Ook deze zullen we op het VJC definitief uitpersen als we ons nieuwe logo presenteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.