Nieuw logo SAP1 min leestijd

Op het Voorjaarscongres hebben we vorige week eindelijk ons nieuwe logo bekend gemaakt! Waar oud NVvP-voorzitter Damiaan Denys zijn opvolger Elnathan Prinsen introduceerde met de woorden ‘de voorzitter is dood, leve de voorzitter’, introduceren wij ons nieuwe logo met de woorden ‘de sinaasappel is dood, leve het brein!’

(De goede verstaander zou in ons nieuwe logo behalve een brein ook een praat-wolkje kunnen zien, wat natuurlijk staat voor dialoog. Het is tevens een netwerk, waarin de diverse kleuren staan voor diversiteit en de balkjes voor verbinding. Een en ander netjes binnen het kader, maar niet bang er hier en daar uit te breken. Het onderschrift vat alles samen: wij van SAP zijn de psychiaters van de toekomst!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.