Tindervisie1 min leestijd

Op het Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie lanceerden wij onlangs ons platform Tindervisie.nl!

Tindervisie, kort voor intervisie en tinder (een bekende dating-app, waar we overigens geen enkele connectie mee hebben), is een gratis online service die het gemakkelijk(er) maakt om collega’s te vinden voor een intervisiegroep. Tindervisie is gemaakt door SAP-bestuursleden Frank Gerritse en Laura De Wit.

In het begin zal Tindervisie zich vooral richten op arts-assistenten (al dan niet in opleiding) en beginnende psychiaters, maar we zullen Tindervisie snel uitbreiden naar meerdere disciplines, zoals bijvoorbeeld psychologen, internisten et cetera. Houd de site in de gaten!

P.S. Ben je arts-assistent psychiatrie en heb je zelf een psychische kwetsbaarheid? Heb je onlangs deze oproep van een lotgenoot gelezen op onze website?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.