Voorjaarsdag 20191 min leestijd

Psychotherapie:  of je het nou wil of nie
Psychotherapie is een essentieel onderdeel van de psychiatrische praktijk. Niet alleen wanneer je zelf psychotherapie geeft, maar ook bij diagnostiek, motivatie voor behandeling, en farmacotherapie. Je kunt er dus niet om heen, waar je als psychiater ook komt te werken.

Deze voorjaarsdag zet De Viersprong psychotherapie in de spotlight en laat haar licht schijnen op basisvaardigheden die voor alle aios relevant zijn. Middels een sterk praktijkgericht middagprogramma ontwikkel je vaardigheden die de rest van je carrière van pas komen!

De voorjaarsdag vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 juni in Het Oude Magazijn, Amersfoort.
Het belooft een leuke en leerzame dag te worden, dus schrijf je snel in!

Inschrijven kan via de online inschrijfmodule.

Meer informatie over het programma en de workshops vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.