Ledenpeiling naamsverandering1 min leestijd

Een van onze speerpunten is verdere professionalisering. Het afgelopen jaar hebben we onder andere al ons bestuur opnieuw georganiseerd, verschillende instellingen bezocht, een nieuwe website gemaakt en een nieuw logo gekregen. We kunnen nu sneller reageren, zijn laagdrempeliger te bereiken en zijn zo ook representatiever. In het kader van deze professionalisering overwegen we al langere tijd een naamsverandering. Hieronder leggen we uit waarom.

De huidige naam ‘Subvereniging Assistenten Psychiatrie (SAP)’ is verwarrend, niet toekomstbestendig en doet geen recht aan onze vereniging en waar we voor staan. Zo zijn we bijvoorbeeld geen ‘assistenten’ maar ‘AIOS’ en is de subvereniging geen subvereniging maar een afdeling binnen de NVvP. Het huidige bestuur wil de naam SAP daarom veranderen naar ‘Psychiaters van de toekomst’. Dit is tevens al langere tijd de ondertekst van zowel het oude als het nieuwe logo. Een naamsverandering kan voor verwarring zorgen – de naam SAP is goed ingeburgerd – maar we denken dat we met een nieuwe naam op de lange termijn juist representatiever zijn.

We horen graag wat jij denkt! In de ledenpeiling horen we het graag. Over de eventuele naamsverandering, maar ook over enkele andere zaken.

Vul de ledenpeiling in (en verspreid deze onder zoveel mogelijk collega-aios!): https://forms.gle/KvrQeE9Rkvqi1MuU9

(De ledenpeiling is twee weken geleden eveneens per mail naar al onze leden verstuurd in een nieuwsbrief)

1 gedachte over “Ledenpeiling naamsverandering1 min leestijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.