Oproep nieuwe aios-leden voor expertgroepen landelijk cursorisch onderwijs1 min leestijd

Lijkt het jou leuk om – samen met experts – het landelijk cursorisch onderwijs nog uitdagender en beter te maken? Om ervoor te zorgen dat het relevant is en het goed aansluit op je dagelijkse praktijk?

Dan nodigen wij jou graag uit om lid te worden van de landelijke expertgroepen. Het landelijk cursorisch onderwijs wordt gemaakt door experts uit het hele land. Ook aios betrekken we graag in het ontwikkelen en evalueren van het onderwijs. Voor vier expertgroepen zoeken we nog een aios-lid:

  • Beleid en Management
  • Neuropsychiatrie I en II (één gezamenlijke expertgroep)
  • Psychofarmacologie
  • Neurowetenschappen (in ontwikkeling)

Even kort iets over de taken: wij vergaderen 1 keer per jaar face-to-face of via Skype. De experts focussen zich op de inhoud en het onderwijsbureau biedt onderwijskundige ondersteuning. Het gaat om het actueel houden van de cursussen en om het inbrengen van nieuwe ontwikkelingen. Als aios-lid denk je hierover mee en geef je feedback vanuit het aios-perspectief (denk bijvoorbeeld aan de haalbaarheid van de opdrachten). De aios-feedback is altijd erg waardevol om de cursussen verder te verbeteren.

Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar Elma Dijkstra, onderwijskundige van het Onderwijsbureau van de NVvP (e.dijkstra@nvvp.net) met CC SAP@aiospsychiatrie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.