Forum EFPT – Boekarest1 min leestijd

De SAP is aangesloten bij de overkoepelende Europese vereniging voor aios psychiatrie EFPT – European Federation of Psychiatric Trainees. Elke jaar organiseert de EFPT een Forum waar aios uit bijna alle landen in Europa bijeenkomen. Het is een plek om ervaringen uit te wisselen en er is een wetenschappelijk programma met sprekers en workshops. Ook is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij verschillende werkgroepen binnen de EFPT die zich bijvoorbeeld ondersteunen in het oprichten van een aios-vereniging in landen waar dat nog niet zo is, of het verbeteren van de opleidingskwaliteit in Europese landen.
Het Forum vindt dit jaar plaats in Boekarest, van 1 tot en met 5 juli.

Vanuit de SAP sluiten er jaarlijks twee gedelegeerden aan bij dit Forum, maar het is ook open voor andere geïnteresseerde aios (‘Observers’). Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen, stuur een bericht naar luc@aiospsychiatrie.nl

Meer informatie over de EFPT en de verschillende werkgroepen: http://efpt.eu/

Meer informatie over het Forum: https://efpt2020.amrpr.ro/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.