Gezocht! AIOS die willen meedenken over een nieuw leerboek Kinder- en Jeugdpsychiatrie1 min leestijd

Beste SAP leden, 

een aantal hoogleraren Kinder- en Jeugdpsychiatrie zijn in de voorbereiding van een nieuw leerboek Kinder- en Jeugdpsychiatrie, met onder andere  e-learnings en kennisclips. De doelgroep betreft onder andere studenten geneeskunde, arts-assistenten (niet) in opleiding en andere disciplines. Zij zouden graag met een aantal AIO’s willen nadenken over de opzet en onderwerpen. In de eerste instantie betreft dit een online bespreking van circa een uurtje. Mocht je zelf interesse hebben en enthousiast zijn om te blijven meedenken, dan zouden mogelijk meer momenten daaruit kunnen voortvloeien. 

Dus: heb je affiniteit met de kinder- en jeugdpsychiatrie en lijkt het je leuk om mee te denken in de vorming van een nieuw leerboek? Stuur dan gauw een mailtje naar sap@aiospsychiatrie.nl. NB: er is slechts ruimte voor enkele AIOS’s. Graag uiterlijk woensdag 27 mei reageren.

Bedankt voor jullie overweldigende interesse, de plekken zijn inmiddels vervuld! Blijf de website in de gaten houden voor nieuwe leuke uitdagingen en mogelijkheden en/of meld je aan voor de actieve leden Whatsapp. (Stuur daarvoor een mailtje met je telefoonnummer naar sap@aiospsychiatrie.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.