eVJC pubquiz!1 min leestijd

Op dinsdag 16 juni om 20:00 uur organiseren we, voorafgaand aan het eVJC, een SAP activiteit. We willen starten met een korte ledenvergadering en daarna een pubquiz houden via Zoom. Voor de pubquiz kun je zelf of in een team mee doen. Opgeven kan via marijn@aiospsychiatrie.nl. Als je als team meedoet, geef dan ook direct de namen van je teamleden door. Daarnaast hebben we tijdens het NVvP eVJC op 17 en 18 juni een Zoom ruimte vrijgemaakt, waar je in de pauzes met andere AIOS kan bijkletsen en meedoen aan online bingo.

Meer informatie, zoals de Zoom-link, is verstuurd aan alle leden per e-mail.

De bingokaart vind je hieronder. De eerste met bingo! (vier op een rij) die zich in de zoom meldt krijgt een prijs namens de NVvP!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.