UPDATE: Thema-avond 8 oktober: supervisie, intervisie en coaching1 min leestijd

Supervisie, intervisie en coaching zijn begrippen die in de dagelijkse praktijk van de zorg veelvuldig worden gebruikt. Maar wat is nou het verschil? En wat heb je er aan als aios psychiatrie, naast leertherapie en mentoraat? En is er iets te doen aan die spannende overgang van aios naar psychiater? Hoe pak je het zoeken naar een baan die bij je past aan? Wat past eigenlijk bij je? Deze avond staan bovenstaande en andere vragen centraal. Marjan Kromkamp en Jeannette Hop, beiden NHG-supervisor (Marjan io) en beiden psychiater (Jeannette KJP) nemen je mee in de wereld van begeleidingskunde met presentaties en praktische oefeningen. Geschikt voor aios in alle fasen van de opleiding.

Juist in deze roerige tijden willen we ook vooruit blijven kijken.

In verband met het toegenomen aantal coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen zal de bijeenkomst via Zoom plaatsvinden. De inschrijving is gesloten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Tijd: 19.45 – 21.45, via zoom, de link volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.