Opleiding en corona, wat is jouw mening?1 min leestijd

In mei 2020 hebben we via jullie aios-voorzitters een peiling gedaan naar de invloed van COVID op de opleiding. De resultaten daarvan zijn gebruikt om de belangen van de aios te vertegenwoordigen in de diverse commissies en werkgroepen van de NVvP. De uitkomsten hebben we bovendien gepubliceerd in De Psychiater en het Tijdschrift voor Psychiatrie.

Nu zijn we benieuwd hoe jullie de opleiding, opleider, veiligheid én ook digitaal onderwijs ervaren. Hiervoor zit nu de enquête in je mailbox! Het invullen kost ongeveer 10 minuten. Mocht je de mail niet hebben ontvangen (en wel SAP-lid zijn) kun je ons even mailen: covidvragen@aiospsychiatrie.nl 

Uiteraard kun je ook alle andere covid-vragen of -problemen via dat adres met ons delen. Alvast veel dank voor het invullen! Zegt het voort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.