Webinar ontwikkeling kennisonderwijs1 min leestijd

UITNODIGING WEBINAR 1 DECEMBER OVER HERONTWERP ‘KENNISONDERWIJS OP MAAT VOOR DE PSYCHIATER’

Per juli 2020 is het landelijk opleidingsplan ‘De Psychiater’ van kracht. Het landelijk onderwijs wil hier zo goed mogelijk op aansluiten en wordt daarom vernieuwd. Ben je betrokken bij het onderwijs voor aios psychiatrie of ben je zelf in opleiding? Dan raden we je aan om het volgende webinar te volgen!

Webinar herontwerp ‘Kennisonderwijs op maat voor De Psychiater’

In opdracht van de Programmacommissie heeft de Innovatiewerkgroep onder leiding van dr. Patrick Domen een herontwerp ontwikkeld voor het landelijk psychiatrieonderwijs. Op 1 december organiseert de Innovatiewerkgroep een webinar voor alle geïnteresseerden om het herontwerp toe te lichten. De sprekers zijn: 

  • Patrick Domen, voorzitter Innovatiewerkgroep
  • Renske Mertens-Bolt, aios-lid Innovatiewerkgroep
  • Christine van Boeijen, programmaleider landelijk psychiatrieonderwijs en voorzitter Implementatiewerkgroep

Aan bod komen de aanleiding en kaders voor het herontwerp, de samenhang tussen inhoud, toetsing en EPA’s, en de logistiek en implementatie van het nieuwe onderwijs. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Praktische informatie

  • Datum: 1 december 2021 van 17.30 tot 18.15 uur          
  • Doelgroep: experts, aios, tutoren, opleiders, supervisoren, beheerders en andere betrokkenen bij het landelijk psychiatrieonderwijs
  • Registratie voor het webinar is noodzakelijk. Klik hier om je te registreren. Na de registratie ontvang je een e-mail met de link naar het webinar.
  • Een opname van het webinar wordt na afloop op het Onderwijsplein geplaatst.

We hopen op veel belangstelling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.