DJP Sponsorrun tijdens het VJC1 min leestijd

Loop mee in de DJP sponsorrun tijdens het Voorjaarscongres

De Jonge Psychiater organiseert een sponsorrun voor Stichting Zelfbeschadiging op het Voorjaarscongres. Fit blijven tijdens het voorjaarscongres, Maastricht ontdekken en je inzetten voor Stichting Zelfbeschadiging? Doe ook mee op donderdag 30 maart om 17.00 uur! Meer informatie en inschrijven via: www.sponsorloop.nl/dejongepsychiater!

De sponsorrun is 5km en komt langs de oevers van de Maas en enkele highlights van Maastricht. De start en finish van de run is in het MECC.

Voorafgaande aan de sponsorrun ga je op zoek naar sponsors. Dit gaat heel makkelijk door een persoonlijke actielink, die je bij inschrijving krijgt, te sturen naar collega’s, vrienden en familie.

Stichting Zelfbeschadiging is een stichting die zich richt op het bevorderen en ondersteunen van de eigen regie en eigen kracht van mensen die zichzelf beschadigen en hun naasten. Stichting Zelfbeschadiging heeft als missie dat zelfbeschadiging wordt erkend als serieuze problematiek, die even bespreekbaar is als een griepje. Daarnaast beogen zij dat lotgenoten en hun naasten op een waardige manier worden bejegend door zorgprofessionals en dat er bij de zorg rond zelfbeschadiging vraaggestuurd wordt gewerkt en de gezondheid van cliënten en hun naasten centraal staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.