Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres netwerkgeneeskunde

19 maart 2019 - 20 maart 2019

€125

Congres Netwerkgeneeskunde: De medisch specialist met één been buiten het ziekenhuis

Staat u al met één been buiten het ziekenhuis? Steeds vaker behandelen medisch specialisten hun patiënten buiten de muren van het ziekenhuis. Ze maken deel uit van een netwerk rondom de patiënt, waarin zij samenwerken met andere (zorg)professionals zoals huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en wijkverpleegkundigen.

Hoe zet u de stap richting netwerkgeneeskunde? Tijdens het Congres Netwerkgeneeskunde op dinsdag 19 maart 2019 delen medisch specialisten en andere professionals hun ervaringen. Zij geven u praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met netwerkgeneeskunde, en laten zien wat het u en uw patiënten concreet kan opleveren. Netwerkgeneeskunde is namelijk niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk als we met passie goed ons werk willen blijven doen.

Laat u inspireren door zorgverleners voor wie netwerkgeneeskunde al gemeengoed is geworden. Leer welke vormen van netwerkgeneeskunde mogelijk zijn. Krijg inzicht in de financiering en het resultaat op de lange termijn, en raak gemotiveerd door gesprekken met onze sprekers en andere deelnemers.

Gegevens

Begin:
19 maart 2019
Einde:
20 maart 2019
Kosten:
€125
Site:
https://www.demedischspecialist.nl/agenda/congres-netwerkgeneeskunde

Locatie

mediaplaza
Jaarbeurs
Utrecht, Nederland

Mis je een evenement/congres/symposium? Wilt u uw symposium ook op onze agenda? Neem contact met ons op zodat we onze agenda kunnen updaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.