Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVvP Najaarssymposium ‘Veiligheid en Psychiatrie’

8 november 2019 - 9 november 2019

€50

In de media is momenteel veel te doen over veiligheid en psychiatrie waarbij mensen met verschillende achtergronden een verschillende mening hebben. Maar wat vinden wij als psychiaters (van de toekomst) eigenlijk met elkaar van dit thema? Om hierover met elkaar het gesprek aan te gaan organiseren het SAP en de CKZ dit middag (vanaf 13.00 uur) symposium te Utrecht.

De vragen die we daar centraal stellen zijn: hoe gaan we om -en willen we omgaan- met veiligheid in het licht van het beroepsgeheim, High & Intensive Care (HIC) en ambulante verplichte ggz thuis? Naast een tweetal plenaire lezingen met iemand van de onderzoeksraad zal er ook ruimte zijn voor debat en gaan we onder begeleiding van een expert.

Op 8 november willen wij als psychiaters met elkaar in gesprek over het thema veiligheid en psychiatrie. Hoe gaan we om -en willen we omgaan- met veiligheid in het licht van het beroepsgeheim, HIC en ambulante verplichte ggz thuis? Hoe en wat leren we van incidenten?

Het symposium wordt georganiseerd door de Commissie Kwaliteitszorg (CKZ) en de afdeling SAP. Voor dit symposium is NVvP accreditatie aangevraagd.

De kosten bedragen € 75 per NVvP-lid en voor SAP-leden € 50, Niet-leden van de NVvP € 100. Aanmelden kan via bovenstaande knop ‘inschrijven’.

Gegevens

Begin:
8 november 2019
Einde:
9 november 2019
Kosten:
€50
Site:
https://www.nvvp.net/cms/showpage.aspx?id=4057

Locatie

Muntgebouw Utrecht

Organisatoren

NVvP
SAP

Mis je een evenement/congres/symposium? Wilt u uw symposium ook op onze agenda? Neem contact met ons op zodat we onze agenda kunnen updaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.