Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thema-avond 8 oktober: supervisie, intervisie en coaching

8 oktober @ 7:45 pm - 9:45 pm

Gratis

Supervisie, intervisie en coaching zijn begrippen die in de dagelijkse praktijk van de zorg veelvuldig worden gebruikt. Maar wat is nou het verschil? En wat heb je er aan als aios psychiatrie, naast leertherapie en mentoraat? En is er iets te doen aan die spannende overgang van aios naar psychiater? Hoe pak je het zoeken naar een baan die bij je past aan? Wat past eigenlijk bij je?

Deze avond staan bovenstaande en andere vragen centraal. Marjan Kromkamp en Jeannette Hop, beiden NHG-supervisor (Marjan io) en beiden psychiater (Jeannette KJP) nemen je mee in de wereld van begeleidingskunde met presentaties en praktische oefeningen. Geschikt voor aios in alle fasen van de opleiding.

Juist in deze roerige tijden willen we ook vooruit blijven kijken. Alles is natuurlijk onder voorbehoud van de ontwikkelingen tegen die tijd. Ben je erbij? Geef je dan hier op!

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
7:45 pm - 9:45 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Domus Medica
Mercatorlaan 1200
Utrecht, Utrecht 3528 BL Nederland
Website:
http://www.domusmedica.nl/routebeschrijving.html

Organisator

SAP

Mis je een evenement/congres/symposium? Wilt u uw symposium ook op onze agenda? Neem contact met ons op zodat we onze agenda kunnen updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *