Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema-avond 8 oktober: supervisie, intervisie en coaching

8 oktober 2020 @ 20:45 - 22:45

Gratis

Supervisie, intervisie en coaching zijn begrippen die in de dagelijkse praktijk van de zorg veelvuldig worden gebruikt. Maar wat is nou het verschil? En wat heb je er aan als aios psychiatrie, naast leertherapie en mentoraat? En is er iets te doen aan die spannende overgang van aios naar psychiater? Hoe pak je het zoeken naar een baan die bij je past aan? Wat past eigenlijk bij je?

Deze avond staan bovenstaande en andere vragen centraal. Marjan Kromkamp en Jeannette Hop, beiden NHG-supervisor (Marjan io) en beiden psychiater (Jeannette KJP) nemen je mee in de wereld van begeleidingskunde met presentaties en praktische oefeningen. Geschikt voor aios in alle fasen van de opleiding.

In verband met het toegenomen aantal coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen zal de bijeenkomst via Zoom plaatsvinden. De inschrijving is gesloten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Tijd: 19.45 – 21.45, via zoom, de link volgt.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2020
Tijd:
20:45 - 22:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Domus Medica
Mercatorlaan 1200
Utrecht, Utrecht 3528 BL Nederland
Site:
http://www.domusmedica.nl/routebeschrijving.html

Organisator

SAP

Mis je een evenement/congres/symposium? Wilt u uw symposium ook op onze agenda? Neem contact met ons op zodat we onze agenda kunnen updaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.